Οι τελευταίες ενημερώσεις του WorkshopData HaynesPro

Νέα χαρακτηριστικά προϊόντος | Πλήρη Ηλεκτρικά διαγράμματα καλωδιώσεων VESA

Νέα/αλλαγές

Η αναγνωρισμένη εφαρμογή VESA της HaynesPro μόλις βελτιώθηκε.

Η εφαρμογή VESA, μέρος της ενότητας ηλεκτρονικών WorkshopData, έχει από καιρό εκτιμηθεί από τους τεχνικούς αυτοκινήτων. Στον πυρήνα του VESA βρίσκονται τα τοπικά ή συνοπτικά διαγράμματα καλωδίωσης που είναι μοναδικά για το HaynesPro.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτά τα συνοπτικά διαγράμματα διευκολύνουν πολύ τη διάγνωση ενός σφάλματος. Ωστόσο, μερικές φορές είναι απαραίτητη μια επισκόπηση ολόκληρου του συστήματος. Ορισμένοι τεχνικοί, ιδιαίτερα οι ειδικοί της ηλεκτρονικής και της διάγνωσης, μπορεί να χρειαστεί να δουν τα διαγράμματα καλωδίωσης ως ένα πλήρες σχηματικό σύστημα. Σε αναγνώριση αυτού, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η καλωδίωση μπορεί τώρα να θεωρηθεί στο VESA ως συνοπτικό διάγραμμα και πλήρες σχηματικό διάγραμμα.
Μέσα σε οποιοδήποτε ηλεκτρονικό σύστημα VESA, ο χρήστης μπορεί να εναλλάσσεται εύκολα μεταξύ των δύο διαφορετικών προβολών χρησιμοποιώντας το κουμπί εναλλαγής ‘Εκτεταμένο διάγραμμα καλωδίωσης’ ή ‘Συνοπτικό’. Τα συστήματα που καλύπτονται από το VESA περιλαμβάνουν τη διαχείριση κινητήρα, το φρένα, το κιβώτιο ταχυτήτων, το τιμόνι και τον έλεγχο του κλιματισμού.

Μια μοναδική προσφορά των καλύτερων και των δύο κόσμων

Στην ίδια ενημέρωση προσθέσαμε επίσης τη δυνατότητα για τον χρήστη να επισημάνει οποιοδήποτε καλώδιο. Αυτό διευκολύνει την παρακολούθηση καλωδίων.

Αυτή η δυνατότητα είναι διαθέσιμη τόσο σε συνοπτική όσο και σε εκτεταμένη προβολή.

Συνοψίζοντας:

  • Το VESA II λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο όπως πριν. Ο χρήστης μπορεί να ακολουθήσει λογικές καθοδηγούμενες διαγνωστικές διαδρομές, από την εισαγωγή κωδικού σφάλματος έως συνοπτικά διαγράμματα καλωδίωσης που δείχνουν τιμές μέτρησης. Μπορεί ακόμα να περιηγηθεί στην καλωδίωση του συστήματος κάνοντας κλικ σε κάθε στοιχείο με τη σειρά τους.
  • Νέα λειτουργία: Ο χρήστης μπορεί, ανά πάσα στιγμή ενώ βλέπει ένα συνοπτικό διάγραμμα, να αλλάξει την οθόνη για να εμφανίσει το σχηματικό διάγραμμα καλωδίωσης ολόκληρου του συστήματος.
  • Νέα λειτουργία: Η διευκόλυνση για την επισήμανση μιας μεμονωμένης διαδρομής καλωδίωσης μόνο κάνοντας κλικ σε αυτήν.
Επικοινωνηστε Μαζί μας!

Στείλτε μας e-mail και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Δεν είναι κατανοητό; Αλλάξτε το captcha txt

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για αναζήτηση

Εγγραφή στο Νewletter (Subscribe to our newsletters)

Ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες και τις προσφορές μας
(Find out about our services and offers )

elEL